Archivo del sitio

Xerrada de «Coneguem el Món»»Viatge al país de l’ARC DE SANT MARTÍ» amb la Marta Ramírez

Divendres, 20 de maig a l’auditori de la Biblioteca Can Fabra (Barcelona) a les 18.30h.

«Des de Johannesburg arribarem a Ciutat del Cap  tot travessant dos països: Suazilàndia (ara Esuatini) i Lesotho, els germans petits de Sud-Àfrica. Anirem per la costa a la recerca de balenes i taurons, assistirem a la reunió dels elefants, al bany dels simpàtics pingüins i també a la corredissa davant dels rinoceronts i farem una mirada més enllà on Africa s’acaba i l’oceà Atlàntic dona la mà a l’oceà Índic.  I no oblidarem la seva fosca història durant els anys del apartheid i la figura de Nelson Mandela  que va ser cabdal pel ressorgiment del país de l’Arc de Sant Martí». 

Vídeo viatge a Brasil

Es un país gigante, con fuertes diferencias sociales y económicas entre sus pobladores, con muy mala fama para los viajeros, por sus grandes problemas de seguridad, pero interesante para conocerlo

Uzbequistán

Pocos sitios evocan tantas sensaciones como «La ruta de la seda» o Samarcanda. Uzbequistán es un país acogedor, fácil y muy interesante para visitar. Esperamos que os guste.

Libano

Viaje por las fascinantes y torturadas tierras del Líbano

Corea del sud

Hoy os presentamos el vídeo de las fotografías y vídeos del viaje que realizamos por corea del Sud en marzo del 2019, esperamos que os guste.