REVISTA ALTAÏR :LOS CAMINOS DE SAMARKANDA

El Dijous, 24 de Maig presentació de la revista Altaïr, sens dubte una de les grans referents del mon editorial dedicada als viatges que dedica el seu número 77 Asia Central. L’acte es farà al seu local en Gran Via Corts Catalanes, 616 (entre c/ Balmes i Rambla de Catalunya).

Caminos de Samarkanda dedica les seves pàgines íntegrament a les 5 repúbliques exoviètiques (Turkmenistán, Kazajstán, Uzbekistán, Tayikistán i Kirguizstán). Relats que combinen experiències viatgeres amb pincellades històriques, i articles que analitzen les problemàtiques ambientals, geopolítiques i geoeconòmiques amb l´habitual rigor que caracteritza la revista. Amb la secció fixa d´informació pràctica sobre com viatjar per la regió.

L´ Associació Amudaria ha tingut l´oportunitat i privilegi de participar al brainstorming que ha donat peu a l´estructura, temari i guió argumental del número. I quatre dels nostres membres (Nuria Borrás, Victor Molero, Eduard Balsebre, i German Aguilar) hem pogut col.laborar a la realització de quatre articles que podreu llegir a les seves planes.

Imagen

Nuria Borras signa l´article dedicat al Kirguizstan “Nieves eternas y verdes pastos al filo del cielo”

Victor Molero signa “l´embarque” dedicat a Turkmenistán i es coautor amb en German Aguilar de l´article dedicat a la vall de Fergana “El último respiro antes del Via Crucis”

Eduard Balsebre es coautor de l´article dedicat a la Mar d´ Aral “Una catástrofe sin precedentes” que signa amb en German Aguilar.

Imagen

Publicado el mayo 22, 2012 en xerrada. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: